POLITIEKEURMERK

UW VEILIGHEID, ONS VAK

Verminder de kans op inbraak tot wel 90% dankzij Politie Keurmerk goedgekeurde artikelen.

Je denkt waarschijnlijk ‘dat zal mij niet snel gebeuren’. Maar je ziet zelf niet altijd wat een inbreker ziet; zwakke plekken in bijvoorbeeld hang- en sluitwerk. Wij bieden je de mogelijkheid voor een GRATIS vrijblijvend preventieadvies, waarbij we je hele huis doorlopen en kijken waar de zwakke plekken zitten.

Enorm Vos IJzerhandel biedt de totaaloplossing voor een veilig huis.


ADVIES AAN HUIS

Via ons contact formulier kunt u een gratis advies aanvraag doen. U kunt ook naar onze winkel komen. Ook daar maken we graag een afspraak voor een GRATIS inbraakpreventie advies. We komen bij u aan huis en laten U zien wat de eventuele verbeterpunten zijn op het gebied van inbraakbeveiliging.


ERKEND BEVEILIGINGSBEDRIJF

Enorm Vos IJzerhandel is een erkend en gecertificeerd bedrijf volgens PKVW. En wordt, daar waar mogelijk, gekozen om Politiekeurmerk goedgekeurde artikelen te verwerken. Wanneer je voldoet aan de PKVW richtlijn ontvang je een certificaat. Het certificaat leidt veelal tot premieverlaging van je inbraakverzekering.


MONTAGE AAN HUIS

Wij hebben specialisten in dienst die indien gewenst de montage van de Politiekeurmerk goedgekeurde artikelen kunnen verzorgen. Uiteraard ontvang je van te voren een passende offerte. Mocht je de klus in gedeelten willen laten uitvoeren, dan ontvang je het certificaat PKVW wanneer alles is uitgevoerd.


INNOVATIEF

Naast de doelstelling om je een ‘veilig’ woongevoel te geven, hebben we ook comfort hoog in het vaandel staan. We houden derhalve de ontwikkelingen op het gebied van ‘slim’ wonen heel goed in de gaten en in overleg passen we dat toe aan ons beveiligingsplan. Tevens zijn wij hét adres voor deuropeningcontrole bij een zorgprobleem.


Neem contact met ons op voor een gratis vrijblijvend preventie advies.