Over ons

Enorm Vos IJzerhandel heeft een lange geschiedenis, Enorm Vos IJzerhandel is sinds 1908 een vakhandel in ijzerwaren en gereedschap.

Het assortiment van Enorm Vos IJzerhandel bestaat voornamelijk uit A-Merken. Door het op voorraad te houden van ruim 15.000 artikelen bieden wij u een ruim aanbod aan producten.

Mocht er een artikel om welke reden dan ook niet uit voorraad leverbaar zijn dan bestellen wij dat graag voor u.

Ons complete assortiment bevat vele kwaliteitsmerken en ons team bestaande uit Patrick, Wilfred, Marcel, Leo en Tion neemt altijd de tijd voor u voor een passend advies en handige tips.

Zo krijgt u uit het brede assortiment precies de goede producten geadviseerd die in uw situatie de beste keus zijn.

Een zeer uitgebreid assortiment met gereedschappen, elektrische gereedschappen, bevestigingsmaterialen, installatiematerialen, hang- en sluitwerk, sierbeslag, klimmaterialen zoals ladders en trappen, persoonlijke beschermingsmiddelen, lijmen en kitten, insecteringwering en deuren. Maar ook voor uw tuinmachines, tuingereedschap, waterpompen en hogedrukreinigers bent u aan het juiste adres.

Voor klussen waar u liever zelf niet aan begint biedt Enorm Vos IJzerhandel u de montagedienst. Deze dienst regelt voor u de levering, installatie en montage van alle artikelen uit ons assortiment.

Kortom maatwerk voor elke klus.


Enorm Vos IJzerhandel is er niet alleen voor de doe-het-zelver, maar ook de vakman is bij Enorm Vos IJzerhandel aan het juiste adres!

Kwaliteit en service, daar draait het om!