Deuren

Vos ijzehandel is uw specialist in horren! Voor passend advies, leveren en plaatsen bij jou aan huis!


Zoekt u een binnendeur, buitendeur of voordeur? Zowel de binnendeuren en voordeuren kunnen wij in elke gewenste maat leveren. Het inmeten bij u thuis doen wij helemaal gratis zodat u geen risico loopt dat u de verkeerde maat of draairichting besteld. 


Voordeuren:

Het visite kaartje van uw huis! Voordeuren zijn bepalend voor het aanzicht van uw woning. het is daarom belangrijk dat een voordeur past bij de stijl van uw huis. Onze leveranciers Weekamp en Austria deuren hebben een ruim assortiment voordeuren voor de meest voorkomende huisstijlen in Nederland!

Binnendeuren:

Onze leveranciers Weekamp en Austria deuren hebben een ruim assortiment binnendeuren voor de meest voorkomende huisstijlen in Nederland! Bijna elke deur is leverbaar in een opdek- of stompe deur. Ook maatwerk is in binnendeuren mogelijk tot een hoogte van 250cm.

Buitendeuren:

Naast binnendeuren en voordeuren leveren wij ook buitendeuren. Onder buitendeuren verstaan wij ook achterdeuren of balkondeuren. Maar ook poortdeuren en garagedeuren zijn buitendeuren.


Om je deur helemaal af te maken hebben wij een grote showroom met deur- en raambeslag in alle mogelijke stijlen. Naast deurbeslag hebben wij ook huisnummers, naambordjes en brievenbussen in vele stijlen. Alles om de uitsraling van uw huis zowel binnen- als buiten helemaal af te maken.


Wat je keuze ook is, bij ons kies je voor kwaliteit. Altijd vakkundig ingemeten en wanneer gewenst gemonteerd door onze eigen vakmensen.


Kom voor meer informatie naar de winkel.

Omdat de aankoop van deuren geen allerdaagse bezigheid is laten we liever niets aan het toeval over. Daarom komen we gratis bij je inmeten!